Ragbi savez Beograda je pokrenuo inicijativu da se kao predigra utakmice Srbija - Danska u okviru Kupa Evropskih Nacija odigra utakmica veterana Beograda i Pančeva.

Opširnije...

U nedelju, 23.03.2014. sa početkom u 15.00 časova na terenu sa veštačkom travom stadiona FK Rad uspešno je održan turnir Prvenstva Beograda za petliće i pionire.

Opširnije...

Ragbi savez Beograda je uspešno organizovao seminar za sudije i već ovog vikenda se nastavlja sticanje praktičnih znanja na turniru Prvenstva Beograda za petliće i pionire.

Opširnije...

Turnir Prvenstva Beograda za starosne kategorije petlića i pionira održaće se 23.03.2014. na stadionu Fudbalskog kluba Rad na Banjici sa početkom u 15.00 časova.

Opširnije...

Ragbi savez Beograda je pozivao svoje članove da prijave kandidate za prisustvo seminaru za sudije koji će se održati 17.03.2014. sa početkom u 19.00 časova u prostorijama RK Pobednik MOZZART.

Opširnije...

Članice Ženskog ragbi kluba Partizan u više navrata su pokazale da svojim akcijama mogu da skrenu pažnju javnosti na ragbi i da uspešno prezentuju najbolje vrednosti koje krase ovaj sport.

Opširnije...