Kao što je najavljivano, u utakmici koja je donosila naslov osvajača Kupa Beograda za kadete viđena je prava takmičarska utakmica visokog kvaliteta. U ovoj utakmici susreli su se vršnjaci iz RK Pobednik i RK Partizan koji su po pravom ragbi vremenu, uz umerenu kišu i odličan teren, odigrali utakmicu kao po scenariju za film.


Prvo poluvreme je pripalo RK Partizan minimalnim rezultatom, 3-0 i pored većeg poseda lopte igrača RK Pobednik. Uspešan u šutu na stative bio je Andrić u 26 minutu. Prethodno je isti igrač, danas odlično raspoložen, imao veliku šansu da postigne esej nakon solo akcije ali mu je nedostajalo samo par metara do esej prostora.

Početak drugog poluvremena pripada potpuno igračima RK Pobednik i već u 10 minutu nastavka njihov kapiten, Rajović postiže esej koji uspešno pretvara Jerković za rezultat 7-3. Ubrzo, na samoj polovini drugog dela igre esej za Pobednik postiže Radovan Vukotić izuzetnim trkom sa svoje polovine. Ponovo je uspešan Jerković u šutu i u tom trenutku deluje kao da je sve završeno jer je rezultat 14-3. Trener Babić nakon ovoga vrši trostruku izmenu i osvežava ekipu koja kreće iz sve snage da preokrene rezultat, a to najavljuje Danijel Marković koji postiže esej u 54 minutu. Nekoliko minuta pre kraja ponovo je odbranu Partizana stavio na muke Vukotić odličnim presecanjem lopte, ali ga nekoliko igrača Partizana sprečava u tome. Ovom prilikom je kapiten RK Partizan dobio žuti karton zbog visokog obaranja, ali se mora istaći da je prekršaj skrivio u žaru borbe bez ikakve loše namere. U samom zaustavnom vremenu Živković nakon solo akcije postiže esej pod stative za rezultat 14-13 u korist Pobednika. Za osvajanje Kupa Beograda u kategoriji kadeta u bukvalno poslednjim sekundama utakmice i veliko slavlje zaslužan je Andrić koji donosi trofej sigurnim šutem na kome bi mu pozavidele mnogo starije kolege.

RK Partizan: Marković, Slavić, Grbić, Simić, L. Slavić, Stefanescu, Andrić, Vasić, Leković, Radinović, Živković, Višnjić, Arsenijević, Avramović, Stefanović.

RK Pobednik: Nešić, Mladenović, Karanović, Hebar, Knežević, Rajović, Jerković, Stašić, Nikolić, Vukotić, Ćirić, Hadžić, Golubović.