Beogradski Ragbi Klub i Ragbi klub Pobednik MOZZART ostvarili su pobede u poslednjim ovogodišnjim utakmicama Regionalnog Ragbi Prvenstva. Beogradski Ragbi Klub je bio uspešniji u duelu sa RK Zagreb (Hrvatska) rezultatom 34-29. 

 

Ragbisti sa Ade Ciganlije su odigrali pravi takmičarski meč za kraj sezone u kojem su ostvarili pobedu u poslednjim minutima utakmice. Nakon ove utakmice igrači BRK-a odlaze na zasluženi odmor nakon odlične sezone, mada im ova pobeda neće biti dovoljna da se plasiraju u završnicu Regionalnog Ragbi Prvenstva koja se igra na proleće. 

Tokom proleća čast našeg ragbija braniće aktuelni šampion i osvajač Kupa Srbije, RK Pobednik MOZZART koji je proteklog vikenda pobedio KARC Kecskemet (Mađarska) rezultatom 67-27. Za razliku od utakmice koja se igrala na Adi Ciganliji, ova utakmica, odigrana na FK Žarkovo nije bila toliko čvrsta već je viđen pravi festival eseja. Može se reći da su i pored solidne odbrane obe ekipe, strelci bili izuzetno nadahnuti jer je ukupno postignuto čak 15 eseja. 

Ragbi savez Beograda čestita klubovima iz Beograda na uspešnoj promociji ragbija u Regionalnoj ligi u kojoj se ove godine takmiče klubovi iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Mađarske.